Auchan City Constanta Sud (2016)

simplicitypedia mini locuri

Auchan City Constanta Sud (Auchan Sud) – contact, adresa, telefon, harta, program, mijloace de transport, suprafata, actionari, administratori etc.

auchan city

Auchan Sud este un hipermarket situat in zona de sud a Constantei care functioneaza in spatiul comercial situat pe Str. Mangaliei 195A din 28 noiembrie 2013. Inainte a functionat aici hipermarketul Real Sud pana cand reteaua Real a fost preluata de catre Auchan. Din totalul spatiului comercial partea de hipermarket ocupa o suprafata construita de 11.600mp din care 6.000mp suprafata de vanzare, cu 28 case de marcat in linie, avand o parcare de 500 locuri (partajata cu Centrul Comercial Arcade). Impreuna cu Metro Constanta Sud, Praktiker Constanta si Centrul Comercial Arcade formeaza un fel de parc de retail intins pe o suprafata de ~12,5 ha, toate 4 facand parte din cartierul Zona Comerciala Sud.

Hipermarketul Auchan Sud face parte din reteaua Auchan, care mai cuprinde inca un hipermarket in zona de vest a Constantei (Bd Aurel Vlaicu 220), avand un total de 32 hipermarketuri in Romania in 2015 (8 in Bucuresti, 2 in Cluj, 2 in Constanta, 2 in Craiova, Deva, Galati, Oradea, 2 in Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, 2 in Targu Mures, 3 in Timisoara, Brasov si Iasi). In 2012 Auchan a preluat 20 din cele 24 de hipermarketuri Real.

Hipermarketurile „full-size” se cheama „Auchan” in timp ce denumirea „Auchan City” este alocata hipermarketurilor cu o suprafata de vanzare ceva mai mica. Auchan Constanta Sud este de tipul „Auchan City” iar Auchan Constanta Nord este de tipul „full size”.

Reteaua Auchan este operata in Romania de catre Auchan Romania SRL din Bucuresti, detinuta de Monicole Exploitatiemaatschappij B.V. si Auchanhyper. In lume Auchan detinea 774 de hipermarketuri, 817 supermarketuri, 362 centre comerciale si o banca (la nivelul anului 2015). Grupul este detinut si controlat de familia Mulliez din Franta franta.

Mai jos sunt doua harti cu localizarea hipermarketului:auchan city constanta sud 1

auchan city constanta sud 2

Se poate ajunge aici cu urmatoarele mijloace de transport public:

  • autobuzul 5-40 – statia Tiriac Auto
  • maxi-taxi 301
  • maxi-taxi 305
  • majoritatea microbuzelor spre localitatile din sud (Cumpana, Eforie, Techirghiol, Costinesti, Mangalia, Negru-Voda, etc)

In afara de transportul public, Auchan pune la dispozitie clientilor sai si transport gratuit cu microbuze, din 40 in 40 de minute, intre orele 08:00 si 22:00 (2015) pe 3+1 trasee care acopera cartierele Km 5, Viile Noi, CET, Constanta Sud, Km 4-5, Km 4, Faleza Sud, Far si Gara.

auchan city constanta sud 3

Ca orar de functionare Auchan Sud este deschis intre orele 8:00-22:00. Adresa este Sos. Mangaliei 195A, telefon 0750 203 195, email contactctsud@auchan.ro. Pentru ca aceste informatii se pot modifica destul de des se recomanda a vizita siteul oficial www.auchan.ro.

Mai multe detalii despre cladirea in care functioneaza Auchan City Constanta Sud gasiti aici.

Acest articol a fost publicat în Comert și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu