Metro Constanta Sud (Metro 2)

simplicitypedia mini locuri

Metro Constanta Sud – contact, adresa, telefon, harta, program, mijloace de transport, suprafata, actionari, administratori etc.

Metro_Cash_and_Carry

Metro Sud este un hipermarket en-gross (sau cash&carry) situat in zona de sud a Constantei care functioneaza in spatiul comercial situat pe Str. Mangaliei 211 inca de la deschiderea acestuia din 16 decembrie 2004. Din totalul de 11.600mp ai spatiului comercial suprafata de vanzare este de 5.500mp, cu 10 case de marcat in linie, avand o parcare de ~400 locuri pentru clienti. Impreuna cu Real Constanta Sud, Praktiker Constanta si Galeria Real Constanta Sud formeaza un fel de parc de retail intins pe o suprafata de ~12,5 ha, toate 4 facand parte din cartierul comercial Zona Comerciala Constanta Sud.

Hipermarketul de tip cash&carry Metro Sud face parte din reteaua Metro, care mai cuprinde inca un hipermarket in zona de vest a Constantei (Bd Aurel Vlaicu 144), avand un total de 32 de magazine in Romania in 2013 (Arad, Bacau, Baia Mare, 2 in Brasov, Braila, 5 in Bucuresti, Buzau, Cluj Napoca, 2 in Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, 2 in Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targoviste, Tg Mures, 2 in Timisoara, Turda), primul fiind deschis in 1996 la Bucuresti in Baneasa (cel din Constanta Sud este al 21-lea).

Reteaua Metro Cash&Carry este operata in Romania de Metro Cash&Carry Romania SRL din Bucuresti, detinuta de Metro Cash&Carry International Holding B.V. din Olanda (detinuta de Metro A.G. din Germania ), Metro A.G. si Zareba Holdings Limited din Cipru  si administrata de 7 persoane de diferite nationalitati. In lume sunt ~700 de magazine Metro (la nivelul anului 2013). Impreuna cu Real Hypermarket fac parte din grupul Metro A.G. (A.G. inseamna „S.A.”, societate pe actiuni), care la nivel mondial include  Media Markt (electronice), Saturn (electronice) si Galeria Kaufhof (galerii comerciale) .

In parcarea Metro exista si un depozit de materiale de constructii, un departament al acestui magazin. In interiorul magazinului functioneaza:

 • o agentie Unicredit Tiriac Bank (in interior)
 • un ATM Unicredit Tiriac Bank (in interior)
 • un depomat Unicredit Tiriac Bank (in interior)
 • un terminal Zebra Pay (la intrare)
 • un stand de ziare Octagon (la iesire)
 • un fast-food Fornetti (la iesire) (inchis in 2012)

Mai jos sunt doua harti cu localizarea magazinului:Metro Sud 3

Metro Sud 4

Se poate ajunge aici cu urmatoarele mijloace de transport public:

 • autobuzul 5 (statia Real 1)
 • autobuzul 5R (statia Real 1)
 • maxi-taxi 301
 • maxi-taxi 305
 • majoritatea microbuzelor spre localitatile din sud (Cumpana, Eforie, Techirghiol, Costinesti, Mangalia, Negru-Voda, etc)

Ca orar de functionare Metro Sud este deschis intre orele 6:00-22:00 (duminica intre 8:00-18:00). Adresa este Sos. Mangaliei 211, telefon 0374 115555. Cum aceste date se pot schimba destul de des este recomandat a vizita siteul oficial www.metro.ro.

Mai multe detalii despre cladirea in care functioneaza Metro Constanta Sud gasiti aici.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Comert și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s