Real Constanta Nord (Real 2)

simplicitypedia mini locuri

Real Constanta Nord – contact, adresa, telefon, harta, program, mijloace de transport, suprafata, actionari, administratori etc.

real hypermarket

Real Nord este un hipermarket situat in zona de vest a Constantei care functioneaza in spatiul comercial situat pe Bd Aurel Vlaicu 168 inca de la deschiderea acestuia din 2 aprilie 2009. Din totalul spatiului comercial partea de hipermarket ocupa o suprafata construita de 12.385mp din care 7.500mp suprafata de vanzare, cu 34 de case de marcat in linie, avand o parcare de ~550 locuri (partajata cu Galeria Real Nord).

Hipermarketul Real Nord face parte din reteaua Real, care mai cuprindea inca un hipermarket in zona de sud a Constantei (Sos Mangaliei 195A), avand un total de 24 hipermarketuri in Romania in 2013 (Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, 4 in Bucuresti, Cluj Napoca, 2 in Constanta, Craiova, Deva, Galati, 2 in Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Tg Mures, 2 in Timisoara), primul fiind deschis in 2006 la Timisoara (al doilea este cel din Constanta Sud iar cel din Constanta Nord este al 21-lea). In martie 2012 a fost inchis unul din cele trei hipermarketuri din Timisoara. Acum, dupa preluarea majoritatii hipermarketurilor Real de catre Auchan au mai ramas doar 4 in functiune : Arad, Constanta, Oradea si Suceava (2015).

Reteaua Real Hypermarket este operata in Romania de Real,- Hypermarket Romania SRL din Otopeni/Bucuresti, detinuta de Real,- Grup Holding GmbH din Germania  si administrata de Christian Theodor Goepfert, Michel Jean Bernard Lamoot, Oprea Camelia, Pauna Valentin si Thierry Richard Antoine Guillon Verne (2012). In lume sunt 438 de magazine Real (la nivelul anului 2010). Impreuna cu Metro Cash&Carry fac parte din grupul Metro A.G. (A.G. inseamna „S.A.”, societate pe actiuni), care la nivel mondial include  Media Markt (electronice), Saturn (electronice) si Galeria Kaufhof (galerii comerciale) .

Mai jos sunt doua harti de pe Bing Maps cu localizarea hipermarketului:Bd Aurel Vlaicu 168 4

Bd Aurel Vlaicu 168 5(ultima imagine este din 2008, inainte de constructia cladirii).

Se poate ajunge aici cu urmatoarele mijloace de transport public:

  • autobuzul 1 (statia Real Nord)
  • autobuzul 3B (statia Real Nord)
  • autobuzul 3R (statia Real Nord)
  • autobuzul 101M (statia Real Nord)
  • autobuzul 44 (statia Bariera CFR, la ~500m)

Ca orar de functionare Real Nord este deschis intre orele 8:00-22:00. Adresa este Bd Aurel Vlaicu 168, telefon 0374 109 150, e-mail info.3920@real-hyper-magazine.ro. Cum aceste date se pot schimba destul de des este recomandat a vizita siteul oficial www.real-hyper-magazine.ro.

Mai multe detalii despre cladirea in care functioneaza Real Constanta Nord gasiti aici.

Acest articol a fost publicat în Comert și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu