Autobuze in Mamaia

Acum o luna propuneam aici niste linii de autobuze care sa circule prin Mamaia si sa acopere mare parte din oras, cu niste trasee lungi, comparabile cu ale maxi-taxi-urile. Pentru ca … dintr-o mie de motive, multe expuse in postul de care vorbeam. Propunerea era ceva de genul:autobuz Mamaia toate

Si, ca sa vezi,… surpriza ! Cineva din RATC (sau nu) s-a gandit, la nici o luna, sa introduca niste autobuze in Mamaia. Autobuze care sa continue si in oras, nu sa mearga doar prin Mamaia. In sfarsit o idee buna…

Vor fi trei autobuze noi (coincidenta cu ce propuneam eu), incepand cu 22 iunie. Care vor fi ? Pai :

  • 40Mamaia, care va merge pe traseul actualului 40, prelungit pana la capatul Mamaiei, in zona Caraiman. Traseul se suprapune in proportie de 75% cu traseul 48E din propunerea mea.
  • 100Mamaia, care va merge pe traseul actualului 100, prelungit pana la capatul Mamaiei, in zona Caraiman. Traseul se suprapune in proportie de 75% cu traseul 2E din propunerea mea.
  • 102Mamaia, care va merge pe traseul actualului 102, prelungit pana la capatul Mamaiei, in zona Caraiman. Traseul se suprapune in proportie de 75% cu traseul 5E din propunerea mea.

Una peste alta e bine ca se intampla si macar atat. Pentru moment. Chiar daca nu e chiar cum voiam eu, e bine si asa, deocamdata (nu ca ar citi cineva din RATC blogul asta. Nu stiu ei ce e ala blog).

Deci, peste o saptamana ne plimbam cu autobuzul prin Mamaia. Buna treaba !

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Asa DA și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s