Metro Constanta Nord (Metro 1)

simplicitypedia mini locuri

Metro Constanta Nord – contact, adresa, telefon, harta, program, mijloace de transport, suprafata, actionari, administratori etc.

Metro_Cash_and_Carry

Metro Nord este un hipermarket en-gross (sau cash&carry) situat in zona de vest a Constantei care functioneaza in spatiul comercial situat pe Bd. Aurel Vlaicu nr 144 inca de la deschiderea acestuia din mai 2000. Din totalul de ~12.500mp ai spatiului comercial suprafata de vanzare este de 8.650mp (marita din 20 noiembrie 2008 de la ~6.900mp), avand o parcare de ~410 locuri pentru clienti. Impreuna cu Baumax, Arabesque Constanta, Maritimo Shoppping Center, Real Constanta Nord (+Galeria Real Constanta Nord) si alte unitati de dimensiuni mari formeaza un fel de parc de retail intins pe o lungime de ~4km de-a lungul bulevardului Aurel Vlaicu.

Hipermarketul de tip cash&carry Metro Nord face parte din reteaua Metro, care mai cuprinde inca un hipermarket in zona de sud a Constantei (Sos. Mangaliei 211), avand un total de 32 de magazine in Romania in 2013 (Arad, Bacau, Baia Mare, 2 in Brasov, Braila, 5 in Bucuresti, Buzau, Cluj Napoca, 2 in Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, 2 in Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targoviste, Tg Mures, 2 in Timisoara, Turda), primul fiind deschis in 1996 la Bucuresti in Baneasa (cel din Constanta Nord este al 6-lea).

Reteaua Metro Cash&Carry este operata in Romania de Metro Cash&Carry Romania SRL din Bucuresti, detinuta de Metro Cash&Carry International Holding B.V. din Olanda (detinuta de Metro A.G. din Germania ), Metro A.G. si Zareba Holdings Limited din Cipru  si administrata de 7 persoane de diferite nationalitati. In lume sunt ~700 de magazine Metro (la nivelul anului 2013). Impreuna cu Real Hypermarket fac parte din grupul Metro A.G. (A.G. inseamna „S.A.”, societate pe actiuni), care la nivel mondial include  Media Markt (electronice), Saturn (electronice) si Galeria Kaufhof (galerii comerciale) .

Mai jos sunt doua harti cu localizarea magazinului:

Aurel Vlaicu 144 3

Aurel Vlaicu 144 4

In parcarea Metro exista si un depozit de materiale de constructii, un departament al acestui magazin. In interiorul magazinului functioneaza:

  • un ATM Unicredit Tiriac Bank (in interior)
  • un depomat Unicredit Tiriac Bank (in interior)
  • un terminal Zebra Pay (la intrare)
  • un stand de ziare Octagon (la iesire)
  • un fast-food Fornetti (la iesire)

Se poate ajunge aici cu urmatoarele mijloace de transport public:

  • autobuzul 1 (statia Metro)
  • autobuzul 3B (statia Metro)
  • autobuzul 3R (statia Metro)
  • autobuzul 44 (statia Metro)
  • autobuzul 101M (statia Metro)

Ca orar de functionare Metro Nord este deschis intre orele 6:00-22:00 (duminica intre 8:00-18:00). Adresa este Bd. Aurel Vlaicu 144, telefon 0374 115555. Cum aceste date se pot schimba destul de des este recomandat a vizita siteul oficial www.metro.ro.

Mai multe detalii despre cladirea in care functioneaza Metro Constanta Nord gasiti aici.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Comert și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s