MAI 19127 vs. oprirea interzisa

Din seria „EL, Organul vs. orice”. Despre unii dintre cei mai dragi prieteni ai nostri, politistii. Sau militienii. Sau Garcea. Adica despre EL, Organul, autoritatea suprema in stat, autoritatea suprema pe sosele, EL care poate face orice pentru ca lui nu are cine sa-i dea amenda. Pentru ca nu poate sa-si dea singur. El trebuie sa-i amendeze pe ceilalti, plebea, oamenii de rand, care nu trebuie sa indrazneasca sa se uite macar in ochii lui, darmite sa-i puna la indoiala deciziile sau autoritatea.

In imaginea de mai jos Garcea are o scuza. Pe semnul cu Oprirea Interzisa scrie ca daca masina e oprita langa trotuar nu e bine, ca e cu rosu. Daca masina e oprita pe trotuar iar nu e bine, ca e tot cu rosu. Dar daca masina e cu doua roti pe strada si cu doua pe trotuar asa cum a parcat EL ? Eeeee ? Pai nu scrie. Deci are voie :

Politia la Billa la Unirii

Sau poate nu vedea bine si a tras foarte aproape de stalp ca sa descifreze semnul de pe stalp. De fapt, cred ca venise ca era promotie la Billa ca doar ce se deschisese in ziua aia si era pacat sa prinda promotia toti pensionarii si el sa o rateze…

Dar EL este ORGANUL. Mai precis Organul care conducea Loganul MAI 19127 in ziua de 26.04.2013 in jurul orei patru dupa-amiaza.

Va mai urma, ca exemple de astfel de Organe sunt peste tot.

Reclame
Acest articol a fost publicat în EL, Organul vs. orice și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s