MAI 28462 vs. oprirea interzisa

Din seria „EL, Organul vs. orice”. Despre unii dintre cei mai dragi prieteni ai nostri, politistii. Sau militienii. Sau Garcea. Adica despre EL, Organul, autoritatea suprema in stat, autoritatea suprema pe sosele, EL care poate face orice pentru ca lui nu are cine sa-i dea amenda. Pentru ca nu poate sa-si dea singur. El trebuie sa-i amendeze pe ceilalti, plebea, oamenii de rand, care nu trebuie sa indrazneasca sa se uite macar in ochii lui, darmite sa-i puna la indoiala deciziile sau autoritatea.

Trecand intr-una din zile pe langa Doraly il vad din nou pe EL, Organul. Stationand. Fara nimeni in masina. Fara girofar aprins, fara avarii, fara nimic. Deci nu era in nici o „misiune”. Cel putin nu oficiala. Dar daca EL acolo avea treaba acolo a oprit. Indiferent ca acolo e oprirea interzisa. Da, mai sunt si alte masini oprite/stationate/parcate. Dar, totusi, EL, ca model pentru noi ceilalti, sa opreasca chiar in dreptul semnului de oprire interzisa e chiar… de facut public.

Organul MAI 28462

Dar EL este ORGANUL. Mai precis Organul care conducea Loganul MAI 28462 in ziua de 06.03.2012 in jur de ora 8.30. O fi fost de vreun organ de cal, sub acoperire (ca tot e carnea de cal pe toate posturile TV).

Va mai urma, ca exemple de astfel de Organe sunt peste tot. Si nu ma refer la organe de cal, ca ar fi o fericire pe babe…. 🙂

Reclame
Acest articol a fost publicat în EL, Organul vs. orice și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s