A intra sau a nu intra…

…aceasta-i intrebarea.

Din categoria „EL, Organul, deseneaza”, in care voi prezenta minunatiile create atunci cand isi unesc mintile stralucite cei de la Politie (alias EL, Organul) cu cei care ne conduc urbea (adica Primaria) aparand prin oras tot felul de semne si marcaje de circulatie care de care mai … interesante. Intelegeti-i, e singura lor forma de a se exprima „in scris”, desenand marcaje si semne de circulatie.

Primul post : la intrarea pe strada Oituz de pe strada Ion Andreescu, langa Stadion.

Sa intri (ca ai sens unic inainte) sau sa nu intri (ca ai interzis) ? Grea decizie. Pentru ca nu era destul de complicat mai adaugam ceva intre semne : „Cu exceptia riveranilor”. Banuiesc ca se refera ca e interzis, mai putin pentru riverani. Adica reiese ca e un fel de strada privata pe care pot sa intre doar riveranii, iar daca tot intra sa respecte sensul unic, adica sa nu mai iasa tot pe aici. Cam cati riverani or fi de e nevoie a instala un sens unic pe o strada ca asta ? Sau poate e acolo vila cuiva care nu vrea sa fie deranjat de zgomotul masinilor… Sau poate e doar incompetenta.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în EL, Organul, deseneaza și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la A intra sau a nu intra…

  1. M zice:

    Cu siguranta e de vina INCOMPETENTA…:))))). Dar se stie ca „organelor” nu le sta capul la asa ceva. De ce sa se deranjeze ei sa schimbe semnele, mai bine mai adaugam, assaaaaaa ca sa sa sa…sa fie pace in lume :))))))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s