MAI 28464 vs. locul de parcare

De mult timp am vrut sa incep o serie de articole despre unii dintre cei mai dragi prieteni ai nostri, politistii. Sau militienii. Sau Garcea. Adica despre EL, Organul, autoritatea suprema in stat, autoritatea suprema pe sosele, EL care poate face orice pentru ca lui nu are cine sa-i dea amenda. Pentru ca nu poate sa-si dea singur. El trebuie sa-i amendeze pe ceilalti, plebea, oamenii de rand, care nu trebuie sa indrazneasca sa se uite macar in ochii lui, darmite sa-i puna la indoiala deciziile sau autoritatea.

Azi, avand drum prin cartierul Faleza Sud (Poarta 6) am putut sa-l vad in toata splendoarea lui, in actiune. El vine cu masina, singur, aranjat, ferchezuit, avand treaba la blocul FC2. Si pentru ca langa scara blocului sunt niste locuri de parcare (libere in acel moment) dar le-au facut astia de la parcari perpendiculare pe strada si sunt foarte greu de folosit 🙂 de catre un Organ, sau pentru ca vis-a-vis sunt alte locuri de parcare in lungul aleii dar nu „ne-am” incadrat bine din prima, a aparut o dilema. Cum EL, mare ORGAN, sa fie vazut la volanul Loganului tragand fortos de colac pentru a parca. Pai daca nu-i iese parcarea bine si mai trebuie sa faca niste manevre ? Daca-l vede de la geam mandruta (pardon, cetateanul la care s-a dus in misiune) ca lui nu ar putea sa-i reuseasca parcarea din prima ? Si in tot acest timp (scurt) de gandire (!?!?!, e capabil oare ?) fiind cu masina in mijlocul drumului (ce-i drept o alee dintr-o parcare) decide sa o lase exact acolo unde este.

Ce conteaza ca tocmai a blocat doua locuri de parcare platite ? Ce conteaza ca a parcat fix in fata scarii ? Ce conteaza ca a parcat in mijlocul drumului ? EL este ORGANUL. Mai precis Organul care conduce Loganul MAI 28464 in ziua de 22.10.2012 in jur de ora 18.00. La nici 30 de secunde de cand a intrat in bloc (in misiune, bineinteles), pana mi-am scos eu telefonul sa-i fac poza de mai sus, apare si un locatar care platise unul dintre cele doua locuri de parcare blocate de Organ. Un pic debusolat va incerca sa-l ocoleasca cumva pentru a ajunge la locul lui dar nu-i chip. Asa ca asteapta. Pana isi rezolva Organul „treaba”. Ca nu e frumos sa-l deranjam. Intre timp un locuitor canin al zonei ii marcheaza bine rotile ca sa se stie cine-i seful. Dac-ar vorbi l-am si auzi : „ma pish pe EL de Organ”.

Va mai urma, ca exemple de astfel de Organe sunt peste tot.

Reclame
Acest articol a fost publicat în EL, Organul vs. orice și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la MAI 28464 vs. locul de parcare

  1. Madi zice:

    :))))))))))))….m-ai facut sa rad copios SimpliCITY…ORGANE de genul asta vedem in fiecare zi, la tot pasul. Macar rasa canina a putut sa se „exprime” si ne-a razbunat…=))))))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s