Upgrade Bing Maps

Cei care folosesc Bing Maps stiu ca exista si „Bird’s Eye”, imagini luate din avion deasupra unui oras. Mult mai detaliate decat cele de pe Google Earth/Maps, din 4 unghiuri, nu acopera toate zonele (ca Google Earth) dar cele mai importante orase (cel putin din Romania) sunt acoperite.

Aceste imagini apareau la nivelul maxim de zoom si la cel imediat urmator. La un zoom out mai mare reapareau imaginile din satelit, mai putin detaliate. Se intampla asa pentru ca fiind imagini luate din unghi nu puteau fi lipite fara a aparea discrepante mari, adica blocuri inclinate in diferite unghiuri 🙂  . Nu puteai avea o imagine mai de ansamblu cu detalii de „Bird’s Eye”, trecea pe Satellite View.

Acum au reusit, in sfarsit, sa le uneasca, discrepantele sunt tot acolo dar, vorba aia, din avion nu se vede 🙂

Un exemplu mai jos in care se vad discrepante :

Blocul de la Trezorerie (in imagine in stanga BCR-ului, cam in mijlocul imaginii) are o inclinare neobisnuita spre dreapta.

Sau imaginea de mai jos in care furnalele mici de la CET „se iubesc” (pentru a produce caldura si apa calda, bineinteles)  iar furnalul mare (din stanga, cel mai inalt)  mai are un pic si se frange de la jumatate :

Oricum, e un lucru bun. Atat de bun, de fapt, incat ma gandesc ca toate propunerile din acest blog sa le desenez („photoshopez”) pe imaginile de pe Bing Maps. E mult de lucru dar ar arata foarte realistic.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în din lume, Stiri și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s